01-04-2023 04:34:22
Navigation
Donation
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 1
· Nyeste bruger: webmaster
FAQ: Regler for siden
FAQ / OSS (Ofte Stillede Spørgsmål) >Regler for siden
Hvilke regler er gældende for siden
Hvilke regler er gældende for siden

§ 1. Når jeg bliver bruger af prisbuster.dk:Samtidigt med, at du opretter dig som bruger på siden, siger du ja til at overholde reglerne for siden.
Endvidere har du ved tilmeldelse sagt ja til at modtage nyhedsbreve fra prisbuster.dk.
Nyhedsbrevet kan du slå fra i din "rediger profil".
Nyhedsbrevene er ikke ment som spammails, og udsendes kun når der er vigtigt nyt.
Til gengæld er det ganske gratis at være her, så del dine fif og tricks med andre, så giver de nok lidt igen§ 2. Replikboksen.Det regnes ikke for passende, at bruge replikboksen som support sted. Den er beregnet til korte præcise bemærkninger, og skal bruges som et værktøj for fælleskabet, og ikke som en erstatning for debatten.
Alle replikker der ikke overholder disse krav, vil blive slettet, og brugeren vil modtage en PM, fra en admin, som vil gøre ham/hende opmærksom på, at dette ikke accepteres.§ 3. Tal pænt til alle.prisbuster skal være et rart sted at være, og vi ønsker derfor at der bevares en sober tone her. Alle taler pænt til alle. Almindelige manére værtsættes, og alle former for chikane vil blive straffet med en advarsel, eller permanent udelukkelse.
Racistiske bemærkninger toleres ikke, og vil medføre øjeblikkelig udelukkelse uden diskussion og IP-adressen vil blive bannet.§ 4. Brugernavne.Du bør kalde dig enten ved dit navn eller "nickname".
Der accepteres ikke seksuelt krænkende navne, eller navne der kan virke racistiske eller nedgørende for andre. Dette vil medføre en advarsel fra en admin, med krav om ændring af brugernavn. Overholdes dette ikke, vil brugeren blive slettet, og IP adressen vil blive bannet.§ 5. Cookies:Når du accepterer medlemskab på siden, accepterer du også Cookiebekendtgørelsen (også kendt som "Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugernes terminaludstyr")§ 6. skjulte links.Der må under ingen omstændigheder anvendes skjulte links, der linker til andre sider i nyheder, hvis der anvendes links, skal disse være til denne side, eller det skal fremgå tydeligt at det er fremmed link.§ 7. Billedupload.Ved oploadning af billeder skal du vide følgende: Vi modtager meget gerne billeder fra brugerne. Ved indsendelse af materiale har prisbuster.dk vederlagsfrit ret til, i alle sammenhænge, at genanvende det indsendte til brug, i alle prisbuster.dk`s distributionskanaler, i al fremtid. Endvidere må billedupload ikke være behæftet med Copyright, uden ejerens fulde tilladelse til at anvende det her på siden.

Hvis der i billedet er vandmærke, må dette ikke fjernes for at forsøge "lovliggørelse" af anvendelsen.§ 8. Represalier.Hvis man overtræder nogen af overstående regler, vil man først og fremmest, ved små overtrædelser blive gjort opmærksom på det via PB, og ens kommentar/indlæg/replik vil blive slettet. Hvis det sker gentagene gange, vil man modtage en advarsel.


Såfremt at man modtager en stor advarsel, vil man få karantæne på midlertidig basis. Dvs. at man vil blive udelukket, for en overskuelig periode.

Hvis man modtager to advarsler, vil man blive udelukket over en længere periode.

Hvis man ovetræder en regel af voldsom karakter, kan en admin blive tvunget til, at udelukke en brugeren permanent, så medlemskabet er brudt.§ 9. Tvist.


Reglerne er ikke til diskussion - alt skal overholdes.Webmaster og bestyrelsen på prisbuster.dkTop
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Hosting
Webhotel uden begænsninger hos Gigahost
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

04-03-2016 11:50
Tillykke med fødselsdagen til Steen dk)|

08-01-2016 14:53
Velkommen til Prisbuster
Sponsorer
Siden dannet på: 0.04 sekunder - 21 Forespørgsler 3,717,532 Unikke besøg